Siirry suoraan sisältöön
Home » Blogi » WP-Optimize tuo suorituskykyä

WP-Optimize tuo suorituskykyä

Wp-Optimize tuo suorituskykyä

WP-Optimize tietynlainen all-in-one suorituskykylaajennus WordPress sivustolle. Se tallentaa sivuston välimuistin, puhdistaa tietokannan sekä pakkaa kuvat. Tämä helposti asennettava plugi on varsin yksinkertainen, erittäin tehokas sekä suosittu ja se sisältää kaiken, mitä tarvitset. On erittäin kätevää, että tähän yhteen pluginiin on sisällytetty monta järkevää toimintoa. Se tuo sivustolle todellisia nopeushyötyjä eikä tarvitse asentaa monia lisäosia. Edellä mainittujen tehtävien lisäksi siinä on myös minify -ominaisuus, joka pienentää tulevien pyyntöjen kokoa.

WP-Optimize on helppokäyttöinen

Sen lisäksi, että WP-Optimize on myös mobiiliystävällinen, se poistaa tarpeettomat tiedot. Niitä ovat hyväksymättömät kommentit, roskapostit, roskakorin ja vanhentuneet tiedot. Se myös tiivistää MySQL -taulukot ja sille voi myös antaa tehtäväksi suorittaa automaattisesti viikoittaiset puhdistukset. Optimoinnit on mahdollista suorittaa ilman manuaalisia kyselyjä. Tämä kaikki on tärkeää siksi, että WordPressin käyttämän tietokannan taulukot tulevat pikkuhiljaa tehottomiksi, kun tietoja lisätään, poistetaan ja siirretään.

Monet WordPress lisäosat ovat hyödyllisiä, mutta WP-Optimize tekee monta tehtävää ja siksi nopeuttaa sivuja huomattavasti. Tällä lisäosalla tietokannat ja välimuisti ovat hallinnassa. Kaikki tapahtuu automaattisesti, kun olet tehnyt oman aikataulun eli määritellyt viikkomäärän, milloin mitäkin tapahtuu. Myös suuret kuvamassat hidastavat sivun latausaikaa. Tähän on olemassa sen sisäinen kuvanpakkaustyökalu, joka pakkaa kuvakirjaston, mutta toisaalta kuvat ovat hetkessä ladattavissa.

Tehokas välimuisti ja minimointi

WP-Optimizen välimuisti tarkoittaa käytännössä paljon nopeampaa latausaikaa sekä omalla tavallaan vähentää palvelimen resurssien käyttöä. Kun sivu esiladataan, se on aina valmiina seuraavalla käyttäjälle. Tässä pluginissa on myös käytössä minify -toiminto, jolla parantaa suorituskykyä. Se tarkoittaa, että sivuston resursseja yhdistämällä ja pienentämällä, vähentää myös palvelimelle lähetettyjen pyyntöjen määrää. Toiminnolla voi myös mukauttaa CSS:n ja JavaScriptin käyttöä, jolloin ei-kriittisiä resursseja ladataan käyttöön vasta pääsivun lataamisen jälkeen. Nopeuden kasvu on ainakin näennäistä.